Reproflexologie

REPRO
FLEXOLOGIE.NL

onderdeel van 'Voetreflex by Yvette'

Adres

Heilig Hartplein 33a, Veghel

Voetreflextherapie ter ondersteuning van het voortplantingsstelsel

Reproflexologie

Reproflexologie™ is een vorm van voetreflextherapie om de natuurlijke vruchtbaarheid te verbeteren of ter ondersteuning van vruchtbaarheidsbehandelingen met medicatie of technieken waaronder bijvoorbeeld IUI, IVF en ICSI.


Reproflexologie™ kan ook ingezet worden bij problemen op hormonaal gebied zoals de menopauze en menstruatieproblemen als uitblijvende menstruatie, menstruaties met hevige pijnen  of hevig bloedverlies, PCOS, PMS en endometriose.

Statistieken

bij vruchtbaarheidsproblemen

Barbara Scott uit het Verenigd Koninkrijk heeft een studie uitgevoerd naar de effecten van de door haar ontwikkelde Reproflexology bij vrouwen die zwanger wilden worden. De uitkomsten heeft zij gedocumenteerd en daaruit werden de volgende resultaten bereikt:

180
casussen

22 zwangerschappen met medische hulp

slagings
percentage
van
68%

100
natuurlijke zwangerschappen

leeftijd

24-46

gemiddeld
aantal behandelingen
11,32

Grondlegger van de Reproflexologie

Barbara Scott MBRA

 

Barbara Scott is de grondlegger van de Reproflexologie. Ze werkt ruim twintig jaar als een reflexoloog en heeft succesvolle behandelplannen ontwikkeld voor het verbeteren en behandelen van vruchtbaarheidsproblemen. Ze wordt beschouwd als een van de toonaangevende vruchtbaarheidsbeoefenaars in Europa. Inmiddels heeft ze honderden reflexologen opgeleid om de methoden die ze heeft ontwikkeld met groot succes te gebruiken. Vorig jaar is ze gevraagd een lezing te houden over dit onderwerp op de RIEN internationale reflexologieconferentie op Madeira en dit jaar geeft ze een workshop op de conferentie van de Deense Reflexologie Vereniging.

Als lid van de Britise Vereniging van Reflexologen en voorzitter van de Association of Reproductive Reflexologists vestigde ze haar praktijk in Wales en bracht vervolgens bijna een decennium door in de East Midlands voordat ze terugkeerde om in Carmarthenshire te wonen.

Hoewel ze zich nu concentreert op het aanbieden van behandelingen voor onvruchtbaarheid, ziet ze ook cliënten voor algemene gezondheidsconsulten en -behandelingen in haar praktijk Seren Natural Fertility. Ze werkt momenteel op het Llandeilo Natural Health Centre en een kliniek in de buurt van Nantgaredig. "De meerderheid van mijn cliënten zijn vrouwen die problemen hebben met de vruchtbaarheid," zegt ze. "Maar ik zie ook veel aanstaande moeders van alle leeftijden die willen zorgen dat ze zo goed als mogelijk voorbereid zijn om hun gezin te stichten." Tot de huidige klanten van Barbara behoren professionals in de gezondheidszorg, artsen en verpleegkundigen, die vinden dat complementaire therapieën kunnen helpen op manieren die verder gaan dan de reguliere geneeskunde.

Sinds 2011 is Barbara voorzitter van de Vereniging van Reproductieve Reflexologen (Association of Reproductive Reflexologists).

VOETREFLEX BY YVETTE

Heilig Hartplein 33a
5462 EB Veghel

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag t/m donderdag:

19.30 - 22.00 uur

Woensdag:
9.00 - 12.30 uur

AANGESLOTEN BIJ

Beroepsvereniging VNRT  en de overkoelende organisatie voor complementaire geneeskundige zorg RBCZ

Klachtenregeling: SCAG  


UK: AoR en de ARR

© 2019/2020 - Voetreflex by Yvette - Veghel

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.

Accepteren